Programma’s

‘A Different Kind of Leader’

‘A Different Kind of Leader’  is een online programma dat bestaat uit 4 modules die voortbouwen op het boek met dezelfde titel. Het biedt waardevolle inzichten voor zakelijke professionals die hun invloed willen vergroten en  leidend willen zijn in een disruptieve, gedigitaliseerde wereld. Wat is de relevantie van leiders in een wereld waarin traditionele bedrijfsmodellen terrein verliezen en innovatie steeds meer wordt gedreven door inter-functionele, zelfsturende teams? Dit programma opent de deur naar nieuw leiderschap dat effectief is in een snel veranderend context.

De nieuwe leider zal in staat moeten zijn om flexibel en kundig met uitdagingen om te gaan zoals nieuwe organisatiemodellen, agile teams, schaarste aan talent, de gevolgen van AI, brede diversiteit. De masterclasses in dit programma zorgen ervoor dat je praktische stappen, methoden en tools krijgt om met succes toe te passen in jouw onderneming.

Voor meer informatie: neem contact met ons op.

Transitiemanagement.

Dit is een online managementprogramma bestemd voor leden van het managementteam, middle managers en ondernemers die veranderingen op uiteenlopende vlakken wensen door te voeren. Er zijn drie opties waar organisaties voor kunnen kiezen: een online cursus, een masterclass of deelname aan een webinar. In het eerste geval werken wij met kleine, zorgvuldig samengestelde groepen. Alle deelnemers ontvangen van tevoren een intakeformulier en wij gebruiken deze input om ons programma ‘Transitiemanagement’ op maat aan te passen. Onze interactieve werkwijze zorgt ervoor dat onderwerpen aan bod komen die het meest relevant zijn voor de deelnemers.

 • Transitiemanagement online cursus: 4 modules, maximaal 12 deelnemers
 • Transitiemanagement masterclass: 1 module, maximaal 15 deelnemers.
 • Transitiemanagement webinar: maximaal 50 deelnemers.

Belangrijkste kenmerken:

 • Inhoud afgestemd op het profiel van onze deelnemers.
 • Veel interactie met dynamische en afwisselende werkvormen en ruimte om vragen te stellen.
 • Kennisuitwisseling tussen deelnemers en doelgericht netwerken.

Voor meer informatie: neem contact met ons op.

Executive Leiderschap voor Vrouwen

We hebben een divers aanbod van programma’s voor leidinggevende vrouwen met name in West Europa, Balkan landen, de Caucasus, Azië en het Midden-Oosten. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie, aangezien wij programma’s op maat leveren. Enkele onderwerpen zijn:.

 • Nieuw stakeholder- en reputatiemanagement.
 • Onderhandelen voor gevorderden.
 • Invloedrijke communicatie in door mannen gedomineerde omgevingen.
 • Conflictmanagement.
 • Het leiden van een familiebedrijf.

Voor meer informatie: neem contact met ons op.

Corporate Governance

Corporate Governance is een thema dat steeds belangrijker wordt in alle sectoren van het bedrijfsleven. Een langdurig succesvol bedrijf heeft een effectief bedrijfsbestuur. Dit is een voorwaarde voor investeerders, voor het behouden van talent, het opbouwen van een sterk merk en gedegen reputatie in de markt. Wij houden rekening met de huidige verwachtingen op het gebied van toegankelijkheid en inclusie.

Wij bieden online of hybride programma’s op maat aan, afgestemd op de omvang van het bedrijf, hun doelstellingen en de mate van bekendheid met corporate governance.  Wij maken de governance onderwerpen actueel en relevant en bieden richtlijnen voor effectieve implementatie.

Corporate Governance is een groot thema en na een intakegesprek zorgen wij voor een toepasselijk programma met inspirerende, actuele thema’s.

Voor meer informatie: neem contact met ons op.